Gør det nemt at komme omkring med leasing

Hvad er frihed for dig? For mange er en del af frihedsfølelsen evnen til at komme omkring – til fods, på cykel og i bil. Særligt med en bil er du fleksibel, uafhængig, og du kan komme fra A til B nemt og gnidningsfrit.

Det at købe en bil er dog ikke ligetil for alle. Det er dyrt, og der er mange forskellige – og store – udgifter forbundet med det. Af denne årsag er rigtig mange tyet til leasing i løbet af de senere år, og det er der altså mange fordele ved. Vi skal her se nærmere på, hvad det vil sige at lease, ligesom vi vil introducere til et nyere begreb, nemlig splitleasing.

Hvad er leasing?

Der er mange gode grunde til, at leasing for alvor har vundet indpas hos danskerne. Det er nemlig en rigtig god måde, hvorpå man kan have bil i det daglige uden at være nødsaget til at købe den. Leasing er en form for leje, hvor du altså vælger en bil, som passer til dine behov, hvorefter den månedlige ydelse udregnes i forhold til, hvordan og hvor meget du skal bruge den. Du slipper altså for alt det, som hører med til et decideret bilkøb, og du sparer altså både penge og besvær.

En anden fordel ved leasing, som mange har fået øjnene op for, er, at du med denne metode kan få en rigtig lækker bil, som du under ingen omstændigheder ville have mulighed for at købe. Og desuden kan du selv bestemme, hvor lang leasingperioden skal være, og dermed får du mulighed for at skifte bilen ud jævnligt. Det er noget, som rigtig mange bilnørder sætter stor pris på.

Introduktion til splitleasing

Vi kender efterhånden alle sammen til leasingen, men den nye dreng i klassen er altså splitleasing. Splitleasing henvender sig til dig, som igennem dit arbejde har en firmabil. Der er bestemt mange fordele ved en firmabil, men der er bestemt også ulemper. Den største ulempe er det faktum, at du kun må benytte din firmabil til arbejdsrelaterede køreture. Du må altså ikke ordne personlige ærinder i bilen på vej fra arbejde, og du må i princippet heller ikke give din søster et lift. Det kan kort sagt give en helt masse bøvl.

Med splitleasing undgår du alt dette, idet du ikke behøver at skelne mellem arbejde og privat længere. Denne ordning er meget nemmere både for dig og din arbejdsgiver, og Dansk Splitleasing klarer ovenikøbet alt det praktiske.

Læs mere ved at følge genvejen ovenfor og bliv meget klogere på splitleasingen og dens mange fordele.

Kom godt i gang

Ønsker du at lease en bil, skal du først og fremmest blive klar over dine behov. Hvordan skal du bruge bilen? Hvor meget? Det vil en forhandler nemlig være interesseret i. Derefter kontakter du en forhandler, med hvem du i fællesskab finder frem til den mest optimale løsning for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *