Hold en lækker firmafrokost i den lille virksomhed

For at få en virksomhed til at køre ordentligt er det vigtigt, at du som chef sørger for et godt sammenhold på arbejdspladsen og belønner de ansatte. Dette er særligt vigtigt, hvis du er chef i en lille virksomhed, hvor I ikke er mere end 10-20 mand. Det bedste du kan gøre for at sikre sammenholdet, samtidig med at de ansatte føler sig værdsat, er at afholde arrangementer, hvor det er muligt at hygge sig sammen. Forsøg dig blandt andet med sådan noget som en firmafrokost, hvor du og eventuelt nogle andre fra arbejdspladsen står for maden. Du kan her læse mere om, hvordan du holder en skøn firmafrokost.

Lækker mad

Først og fremmest er det vigtigt, at du sørger for, at der bliver serveret god og lækker mad til firmafrokosten. Ved selv at lave maden viser du de ansatte, at du ønsker at gøre noget godt for dem. Når du skal sammensætte en lækker menu, er det vigtigt, at du har for øje, at der skal være noget for alle. Det bedste du kan gøre, er at sammensætte en buffet, da folk på den måde selv kan tage, hvad de kan lide.

En buffet skal helst bestå af to eller flere forskellige stykker kød. Ofte vælger man både at servere okse, gris og kylling, da der på den måde er noget for alle, men du kan også nøjes med mindre. Når du serverer forskellige former for kød, er det vigtigt, at du tilbereder det ordentligt. For at være sikker på, at dit kød har den rigtige temperatur, kan du vælge at benytte et infrarødt termometer i stedet for et klassisk termometer. Med sådan et er du fri for at være i berøring med kødet. Du kan finde et infrarødt termometer ved at klikke her.

Foruden kødet skal du også servere tilbehør. Der bør være lidt forskellige slags salater, kartofler og eventuelt noget pasta. Hvis ikke du er så kreativ i forhold til salater, kan du vælge at lave en salatbuffet, hvor folk selv kan sammensætte den perfekte salat.

Sørg for god underholdning

Udover at servere god mad skal du også sørge for, at der er god underholdning. Nogle gange vil folk formå at underholde sig selv med snak og gode jokes, men andre gange er der brug for underholdning til at sparke festen ordentligt i gang. Du kan blandt andet sørge for, at der er god musik. Når I ikke er mere end 20 mennesker, er der ingen grund til at hyre et liveband. I stedet kan i sagtens nøjes med en computer og et par gode højttalere.

Noget andet, du kan gøre, er at ryste et par underholdende lege ud af ærmet. Det kan blandt andet være sådan noget som quizzer, der eventuelt indeholder spørgsmål om sjove episoder på arbejdspladsen. Det kan også være en sjov video, som du og nogle af de ansatte har lavet i fællesskab. Når det kommer til aftens underholdning, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *