Hvad koster en vinduespudser?

Hold nu – dette er nok en af de mest googlede spørgsmål i hele historien af Google. Vi har nok alle siddet og kigget ud af vores møgbeskidte vinduer og tænkt – gad vide hvad det vil koste at få en vinduespudser forbi og gøre dem rene. Dette har sansynligvis resulterede i et hurtig besøg på Google med ordene “Vinduespudser pris” – hvor efterfølgende at blive mødt af en større bunke forskellige hjemmesider enten har et skema med priser på 1-10 vinduer, 10-20 vinduer osv, måske du har haft muligheden for at bestille et tilbud, eller i enkelte tilfælde har fået muligheden for at benytte en prisberegner, hvor man vælger hvilke vinduer man har, og hvor mange af dem.

Vinduespudser prisskema

Dette er en af de klassiske, og mange vinduespudsere bruger denne model, fordi det er nemt simpelt og ikke særlig kompliceret at få lavet på en hjemmeside eller andet sted.

Skemaet indeholder typisk en opgørelse for hvad det koster at få pudset vinduer i nogle intervaller som 1-10, 10-20 osv. Prisen her er angivet pr glas/rude, og et klassisk bondevindue med sprosser, kan altså udgøre 6 vinduer i skemaet.
Nogle vinduespudsere holder sig egentlig ganske pænt til dette skema, hvor andre blot bruger det som et overslag i form af helt normale vinduer – og hvor det hurtigt kan ændre sig meget.

Prisberegner vinduespudsning

Hos nogle vinduespudsere vil du også se en prisberegner. Denne er typisk bygget op med en oversigt over alle de forskellige vinduestyper, hvor man så kan taste antallet af vinduer man har, og dermed få beregnet en konkret pris. Den primære funktion i denne oversigt, er faktisk at få talt hvor mange ruder/glas du har baseret på de forskellige vinduer. Eksemplet fra tidligere med bondevinduerne vil altså give beregneren et tal på at du har 6 glas i dette ene vindue, og dermed hvad det skal koste, på samme måde som prisskemaet.

Denne plejer at være meget akkurat, og give en retsvisende pris.
De fleste vil også direkte skrive at prisen er fast, og kun med få undtagelser.

Et skræddersyet tilbud fra din vinduespudser

Den sidste og i vores optik bedste løsning er det skræddersyede tilbud, hvor du ved præcis hvad det koster. Dette kan gøres når vinduespudseren selv kigger på ejendommen, enten ved at kører forbi og inspicerer, eller ved at finde billeder på nettet, eksempelvis på Google Streetview / Maps.

 

Held og lykke med at finde din vinduespudser pris.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *